Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

miercuri, februarie 06, 2013

Prima casă, partea a doua

Ceea ce până mai ieri era un veritabil șantier începe să arate, încet-încet, a casă. Mai sunt de pus ușile și parchetul și de dat încă un strat de vinarom, plus de scos țeava de gaz care duce în bucătărie pentru că nu vom avea nevoie de ea și arată urât stând așa scop-less pe perete. Deci lucrurile se mișcă într-o direcție bună, nesperat, la cum arăta apartamentul sâmbătă, când am fost să-l vedem și avea 3 plăci de gresie puse.

La final va arăta drăguț, zic eu, și abia aștept să începem aventura cu mobila, pe care o vom face aproape toată pe comandă, că avem fițe și nu prea găsim în magazine ce vrem noi.

Cu banca, însă, mai avem de așteptat puțin. Am primit preaprobarea financiară la mijlocul săptămânii trecute, dar pe juridic e preaprobat condiționat deocamdată, pentru că mai au nevoie de niște acte de la dezvoltator (un extras la zi de carte funciară).

Evaluarea o vom face vineri și sperăm să fie totul în ordine. Apoi urmează aprobarea finală a băncii şi trimiterea dosarului către Fondul Naţional de Garantare, care, sperăm noi, nu va dura mai mult de 2 săptămâni, dacă totul e în regulă. 

Aștept deci un cadou frumos prin martie, așa, ca de 30 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu