Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

luni, martie 03, 2014

Horoscop

Horoscopul meu pentru luna martie:

„În această lună, Berbecii trebuie să fie foarte atenți la viața sentimentală. Marte, patronul lor, este în fază retrogradă chiar în casa dragostei la acești nativi. Prin urmare, problemele de cuplu sunt aproape inevitabile în această perioadă. Acestea vor fi cauzate în primul rând de conflicte din trecut pe care nativii în această zodie au refuzat pur și simplu să le rezolve până acum.
Cele mai mari satisfacții ale lor vin din viața profesională. Este foarte posibil să își găsească un loc de muncă nou care le va aduce nu doar bani în plus la buget, ci și foarte multă mulțumire sufletească. În cele din urmă, Berbecii au ocazia să facă ceea ce le place.”

Deci da, e ca și cum ar fi vorbit cu mine înainte să îl scrie. Voi începe jobul nou din 17, e ceea ce îmi place și ceea ce îmi doresc să fac de câtiva ani. Iar pe partea cealaltă... well, da, trebuie să avem o discuție, una pe care o tot amân din diverse motive (sărbători, ziua lui fra-su, ziua lui etc.). Mă mai gândesc dacă voi lăsa să treacă și ziua mea sau iau taurul de coarne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu