Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

joi, iunie 18, 2009

The First Day of the Rest of Our Lives

Intr-o lume ideala, ziua de azi s-ar fi desfasurat altfel. As fi ajuns la munca si as fi inceput sa monitorizez agentii. As fi beneficiat de privirile dulci ale Ioanei, care spun "iar ai venit la unspe". As fi avut parte de obisnuitele meciuri cu oamenii. As fi avut 5 ferestre de communicator deschise, cu 5 persoane punand intrebari in acelasi timp.

In schimb, ziua a inceput la 10 cu o sedinta la care nu-mi doream sa particip. Urmata de sedinta cu oamenii, si minunatul anunt ca oprim livrarea serviciilor in 3 luni jumate. Inca imi suna in urechi intrebarea Alinei atunci cand i-am rugat sa vina in meeting... "s-a intamplat ceva rau?"...

Intr-o lume ideala, n-ar exista criza. Companiile nu ar fi fortate sa reduca costurile. Calitatea ar prima in fata cheltuielilor.

Singurul lucru de care sunt multumita este ca noi, toata echipa, ne-am facut treaba cum trebuie. Clientul nu a avut niciodata de ce sa se planga. In urmatoarele 3 luni, pentru toata lumea de pe UPS, viata se va schimba. Dar va mai dura ceva pana cand ne vom da seama pe ce drum vrem sa mergem. Sper totusi ca pana in octombrie, toti sa isi gaseasca un job. Inclusiv fetitele putere puf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu