Social Icons

twitterfacebooklinkedinFollow Me on Pinterestemail

sâmbătă, ianuarie 24, 2009

M-am intors

Oare?

La fiecare inceput de an, imi impun oarecum sa revin la scris. Nu pentru altii, ci pentru mine. Era o vreme cand ma deconecta de la realitate, cand ma transpunea intr-o lume inaccesibila altora.

Am tinut un blog multa vreme. Dupa care s-au intamplat doua lucruri care m-au facut sa renunt. Mi-a fost resetata parola de la vechiul yahoo (iar blogul fiind pe 360, n-am mai putut sa scriu multa vreme, pana mi-am recuperat contul), si l-am cunoscut pe Ionut.

Blogul l-am mutat intre timp aici.
Dar din respect pentru I, pentru ca nu am vrut ca viata mea anterioara sa intervina in vreun fel intre noi, n-am mai continuat sa scriu.

Nu stiu daca o sa ma tin de acest... "plan". Dar, ca si atunci cand am inceput prima oara sa scriu pe un blog, my life is a fucking mess. Si asta poate ca o sa ma ajute din nou sa scap de realitate.

Cand eram sub dus, compusesem in minte intregul post. Era optimist, si intelectual, si multe altele. Ca de obicei cand "scriu" ceva sub dus, cum am ajuns in fata pc-ului, am uitat tot. Asa ca deocamdata o sa ma opresc aici. Inceputul e tot ce conteaza. Primul pas l-am facut.

© 2009 moonlight All Rights Reserved

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu